Már 1220 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Rulírozó hitel alatt egy olyan hiteltípust értünk, amely esetében a hitelintézet a nála vezetett számla mellé biztosít egy [hitelkeret]?et. E hitelkeretet az ügyfél tetszőlegesen használhatja fel, illetve a felhasznált pénz törlesztése is tetszőleges ütemben zajlik. A törlesztett pénz újra felhasználhatóvá válik. Rulírozó hitelt a bankok csak akkor adnak az ügyfeleiknek, ha azok számláira havi rendszerességgel érkezik jövedelem.

A hitelt rendszerint vállalkozások veszik igénybe. A hitelkeret felhasználási területe lehet az átmeneti pénzhiány kiküszöbölése, termeléshez szükséges erőforrások, árukészletek finanszírozása.


A szócikkhez társított címkék:
hitel , rulírozó hitel
HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek