Már 1220 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az alapok alapja típusú befektetési [alap]? egy olyan portfólió, amely legnagyobb részben más befektetési alapok befektetési jegyeiből áll. Mivel több befektetési alap van, az alapok alapjának értékét több befektetés alakítja, ezáltal a kockázat csökken. Másik előnye, hogy a [befektető]?k alacsonyabb költségekkel érhetnek el olyan értékpapírpiacokat, amelyeken az egyedi értékpapírok adásvétele csak magas költségekkel realizálható. 

Különösen külföldi befektetések esetén az alapok alapja likviditási szempontból is előnyös, mert szükség esetén gyorsabban tehető pénzzé, mint az egyedileg vásárolt külföldi értékpapírok.

HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek