Már 1220 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A [hiteligénylés]? folyamatának egyik lépése, melynek keretében a [hitelnyújtó]? feltárja a pénzkihelyezés kockázatát, megvizsgálja a leendő adós [fizetőképesség]?ét és készségét. A bank részben erre a dokumentumra alapozza [hitelkérelem]?ről szóló döntését. Az adósminősítés során a banki adósminősítési szabályzatban meghatározott szempontok szerint értékelik az adóst. Az adósminősítés elvégzésével a bank megállapítja, hogy az adott ügyfél milyen összegű havi törlesztést tud problémamentesen vállalni. Egyes esetekben a hitelintézet csak a fedezetül adott ingatlan piaci/[hitelbiztosíték]?i értékét veszi figyelembe a hitelbírálat esetén. Célja a bank kockázatainak felmérése, csökkentése (kockázatelemzés).

Az adósminősítést minden [hiteligénylő]?re el kell végezni, továbbá azokra is, akikért a bank kötelezettséget vállal.

HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek