Már 1220 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Készpénzfelvételnek nevezzük azt a pénzforgalmi műveletet, amely során egy bankszámláról készpénzt vesz fel annak tulajdonosa. A felvétel történhet [bankfiók]?on, bankautomatán (ATM) vagy esetleg postán keresztül is.
Postai készpénzfelvétel esetén szükséges egy megállapodás a bankkal arra vonatkozóan, hogy az arra jogosultak pénzt vehessenek fel.
Van lehetőség készpénzfelvételi limit megállapítására is. Ennek a visszaélések kockázatának csökkentésében van jelentősége. A bank meghatározhatja, hogy egy adott ügyfél egy adott időszakban (általában egy nap alatt) maximum hányszor vehet fel pénzt, illetve maximum mekkora összeget.

HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek