Már 1220 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A HelloBlackFriday a Neo Interactive digitális marketing vállalat projektje, amely az Internetes Vásárlás Napját is megrendezi 2010 óta minden évben. A 2016-ban indult HelloBlackFriday keretében egy központi weboldalon teszik elérhetővé a lehető legtöbb minőségi Black Friday akciót.

 

A Black Friday szócikk szerint a Fekete Péntek a karácsony előtti időszak egyik legfontosabb eseménye, ami az amerikai piacról indulva terjedt el, ahol eredetileg a Hálaadást követő pénteket, azaz november negyedik péntekjét nevezték így. Ezen a napon az üzletek hagyományosan hatalmas akciókkal nyitották meg a karácsony előtti kiemelt shopping időszakot. Mostanra a boltok gyakran eltérnek már az eredeti naptól, összefüggésben a piac és a vásárlói szokások átalakulásával.

 

A Black Friday kommunkáció és akciók Magyarszágon 2014-től jelentek meg, eleinte a hazai e-kereskedők - kiemelten az Extreme Digital és az eMAG - építettek rá marketingjükben, mostanra azonban a többi webáruház mellett már a "hagyományos", azaz fizikai boltok is beépítették az eszköztárukba a Black Friday akciókat. Ennek megfelelően a HelloBlackFriday oldalán nem kizárólag online ajánlatok érhetőek el, hanem olyan Black Friday akciók is, amelyeket a fizikai boltokban lehet igénybe venni.

 

2017-ben a HelloBlackFriday időpontja: november 24.


HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek