Már 1220 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
HirdetésFolyószámlához kapcsolódó hitelkonstrukció.

A folyószámlán történő pénzmozgások mértékének figyelembevételével a bank szolgáltatásként nyújthat meghatározott összegű [automatikus folyószámlahitel]?t, vagy  a számlatulajdonos kérésére hitelbírálat útján megállapíthat magasabb összegű [egyéni hitelkeret]?et.

A folyószámlahitel abban az esetben kerül felhasználásra, amennyiben a folyószámlára érkező befizetések átmenetileg nem fedezik a követeléseket. Ilyenkor a bank a [hitelkeret]? terhére teljesíti azokat a fizetési megbízásokat, melyekre a folyószámla pillanatnyi egyenlege alapján nem nyújt fedezetet.

Visszafizetése a napi forgalom jóváírásaiból folyamatosan történik, a fel nem használt keretre a bank [rendelkezésre állási díj]?at, a felhasznált összeg után kamatot számol fel.


A hiteligénylés részletes feltételeit, a hitelkamat és egyéb költség kondíciókat (kezelési költség, [hitelbírálati dí]?j, [rendelkezésre tartási jutalék]?, stb.) az egyes hitelintézetetek [üzletszabályzat]?a és hirdetménye tartalmazza.

HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek