Már 1220 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A munkavállaló az általa választott magánnyugdíjpénztár felé fizeti a pénztári tagdíjat. Ez a tagdíj nem többletteher az állami nyugdíjalap befizetése mellé, hanem átcsoportosítása annak. A bruttó bér 9,5%-át elvonó munkavállalói [nyugdíjjárulék]?ból 8%-ot kell a magánnyugdíjpénztárnak utalni. A tagdíj rendszeres, évtizedeken át történő befizetéséből a munkavállaló nyugdíjazásakor rendszeres jövedelmet fog visszakapni. A magánnyugdíj rendszerének sajátossága, hogy a befizető alany a saját befizetései és annak kamatai alapján kapja majd a kifizetéseket. Fontos előny, hogy a befizetett tagdíjak a befizető halála után nem vesznek el, hanem a felhalmozott összeg örökölhető.

HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek