Már 1220 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A kamatperiódus a kölcsön [ügyleti kamat]?ára vonatkozó, a szerződésben rögzített feltétel.


Azon időszak, amely alatt a megállapított ügyleti kamat mértéke állandó, a [kölcsönszerződés]? szerint nem változhat. A bankok által kidolgozott konstrukciókból az ügyfél a hitelbírálatot megelőzően választhat. A hitel teljes futamideje alatt azonban a választott kamatperiódus nem változtatható meg.
Az egyes bankok a hirdetményükben határozzák meg és teszik közzé az ügyfelek által választható kamatperiódusokat. Ez nem feltétlenül jelenti egyben a törlesztő-részlet változatlanságát is, egy devizaalapú hitel esetében ugyanis a kamatváltozás az árfolyamhatáson keresztül a kamatperióduson belül is befolyásolja a [törlesztőrészlet]?et.

HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek