Már 1221 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


2011 január elsejétől lépett életbe a családi adózás Magyarországon, elismerten a családok tehermentesítése és a gyermekvállalás ösztönzése érdekében. Az új rendszerben az előzőekhez képest lényeges változás, hogy már egy gyermek után is adókedvezmény jár a szülőknek jövedelemkorláttól mentesen.
 
A családi adózás érvényesítése a családi adókedvezmény igénybevételével érhető el, melynek szabályait a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény tartalmazza. Kivonatos leírását lásd: Családi adókedvezmény 2011
 
A családi adókedvezmény 2012 január elsejétől érvényes változtatásai megtalálhatók a Családi adókedvezmény 2012 című cikkünkben. 
 


A szócikkhez társított címkék:
adó , adókedvezmény , családi adózás
HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek