Már 1221 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A beruházási hitel a [vállalati hitel]?ek egy típusa, mely a vállalat fejlesztési céljaira vehető igénybe. Lehetővé teszi az [immateriális javak]? és a [tárgyi eszköz]?ök bővítését.
A beruházási hitelek célja külső forrás igénybevételével megvalósuló beruházások megvalósítása az elhasznált állóeszközök pótlása, illetve jövőbeni célok eléréséhez szükséges bővítése által.

A beruházási hitel nyújtható ingatlan, felszerelés, gép vagy berendezés vásárlásának, fejlesztésének vagy építésének finanszírozása céljából [forint]?ban vagy deviza alapon, egyéni és társas vállalkozásoknak, mezőgazdasági vállalkozásoknak.

Előnyei, hogy a vállalkozás nagyobb összegű fejlesztései a beruházás összegének saját erőből történő összegyűjtését megelőzően valósíthatók meg, illetve lehetővé teszi, hogy a vállalkozás a fejlesztéseit a forgóeszközeinek igénybevétele nélkül, vagy annak kiegészítésével valósítsa meg.

HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek