Már 1221 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Visa Electron új logójaA Visa Electron a [Visa]? nemzetközi kártyatársaság által kiadott bankkártya.

A kártya legfőbb sajátossága, hogy csak [elektronikus fizetés]?re és készpénzfelvételre alkalmazható. A fizetés egyik fontos feltétele, hogy a fizetés időpontjában legyen meg a számlán a fizetéshez szükséges pénzösszeg. Ezzel szemben más típusú kártyák engedélyezik a bankszámla készpénzfedezetének túllépését is egy bizonyos összeg erejéig. A kártyát az 1980-as években mutatták be, ma a világ nagy részén elérhető, kivétel az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Írországban. Hátránya, hogy sok helyen nem lehet vele fizetni, mert nem minden rendszer tudja lekérdezni a számlán rendelkezésre álló pénzösszeget.

A Visa Electron régi logója

HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek