Már 1220 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Üzleti titoknak minősül minden olyan információ, adat, tény és megoldás, amely nyilvánosságra kerülése, illetéktelenek birtokába kerülése sérti a gazdálkodó egység (vagy valamely érintettjének) valamilyen érdekét. A leggyakoribb üzleti titkok a műszaki eljárások, a gyártási eljárások, a szellemi alkotások, a know-how, vagy az ügyfelek adatai. Az üzleti titok tárgyának meghatározásával együtt szükséges meghatározni a titoktartásra kötelezendő személyek körét is. A törvény bizonyos esetekben felmentést ad a titoktartás alól. Bűncselekménynek minősül a titkok haszonszerzés céljából, vagy másnak okozandó vagyoni hátrány céljából történő felhasználása, nyilvánosságra hozatala.

HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek