Már 1220 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Tőkegarancia a pénzügyi intézetek befektetőknek nyújtott garanciája. Ezen típusú garancia esetében a befektető számára garantálják, hogy a befektetett tőkéje nem fog elveszni, vagyis legrosszabb esetben is visszakapja annak nominál értékét, vagy egy garantált hányadát. A befektetőnek a garanciáért cserébe [díj]?at kell fizetnie. Felszámolhatnak bírálati díjat, garancia díjat, valamint felmerül még a szerződéskötés és a közjegyző díja is.
Tőkegarancia rendszerint a professzionális pénzügyi befektetőknek jár, mint például a kockázati tőkealapok, befektetési társaságok, vagy "üzleti angyalok".
A felhalmozott tőkét rendszerint kis- és középvállalkozásokba invesztálják, elősegítve ezzel azok könnyebb és gyorsabb fejlődését és érvényesülését.

HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek