Már 1220 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A tőkebefektetés nem minősül sem hitelnek, sem pedig támogatásnak. A tőkebefektetés során az idegen tőkét a vállalkozás alaptőkéjének emelésével hajtják végre. Az új tulajdonos(ok) legfeljebb 49%-os többséget szerezhet(nek) az adott vállalkozásban, így az irányítás az eredeti tulajdonos kezében marad. Ennek ellenére bizonyos döntésekben egyeztetés szükséges, mint például nagy összegű hitel felvételekor, valamint bizonyos időközönként szükséges a céggel kapcsolatos adatszolgáltatás a befektetők számára.

Kockázati tőkebefektetés
esetében a befektetők olyan vállalkozásba invesztálnak, amely valamilyen okból magas kockázattal bír. Ilyen lehet egy újonnan indult vállalkozás, vagy egy magas kockázattal bíró iparágban tevékenykedő cég.

HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek