Már 1220 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A taktikai tervezés a vállalatok tervezési hierarchiájában a középső szinten áll. A stratégiai tervezés által megfogalmazott célok konkretizálásával foglalkozik. A kitűzött, általános célokat konkrét, számszerűsíthető célokká alakítja át, lebontva a vállalat egyes részterületeire. Az egyes célokhoz kijelölik a szükséges erőforrásokat (emberit, anyagit és pénzügyit egyaránt) és a végrehajtandó feladatokat. A taktikai tervezés középtávra szól, általában 2-5 évre. A számszerűsített célokhoz megfelelő mutatókat és eredményterveket rendelnek. A kialakított taktikai terveket az operatív tervezés bontja tovább konkrét cselekvési tervekké.

HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek