Már 1221 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Személyre szabás alatt egy termék vagy szolgáltatás adott fogyasztó igényei szerinti előállítását értjük. A személyre szabás célja az áru egyénivé tétele, ezáltal a fogyasztói bizalom és hűség elnyerése és fenntartása. A személyre szabás nagy jelentőséggel bír a [business-to-business]? gazdasági szektorban, ahol gyakoriak az egyedi igények, valamint egy-egy tranzakció jelentős összeget takar. Emellett más szektorokban is fontos szerepet tölthet be. Így például a luxusjavak esetében, vagy a kiemelt banki ügyfeleknél (private banking) is nagy szereppel bír.


Elterjedt gyártási módszer a [tömeges személyre szabás]?. Amely bizonyos, jól szegmentált fogyasztói csoportok igényeire szabja az adott terméket vagy szolgáltatást.

HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek