Már 1221 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A stratégiai tervezés a vállalkozások legmagasabb szintű tervezési szintje. A stratégiai tervezés által kitűzött célokat rendszerint a vállalat küldetéséből és jövőképéből vezetik le. A tervek hosszú távra, 5-15 évre szólnak, a célok többsége nem, vagy nehezen számszerűsíthető (például egy teljes kontinens piacának lefedése, vagy egy új termék fejlesztése). A tervezés feladatai közé tartozik az esélyek és a kockázatok feltérképezése és ezekhez kapcsolódó stratégiák kidolgozása. Az elemzés leggyakrabban használt módszerei a SWOT elemzés, az "öt erő" modell és a gyémánt modell. A megszületett terveket a taktikai tervezés folyamata konkretizálja.

HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek