Már 1220 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Projektnek nevezzük azon tevékenységek összességét, amelyek egy egyszeri, komplex feladatot jelentenek az adott gazdálkodó szervezet számára. Egy projektet időben meghatároz annak kezdeti és befejezési időpontja, valamint meghatározzák az eredménycélok és behatárolják a költségkeretek.
A projektek rendszerint középtávú időhorizontra szólnak, és viszonylag jelentős változást hoznak a szervezet életébe. A hatáskörük kiterjedhet az egész szervezetre, esetleg egy vagy több funkcionális egységére.
A projektek helye a stratégiai tervezésben: a projektek köztes pozíciót töltenek be, a stratégiai vezetés és az operatív vezetés között helyezkednek el. A stratégiai tervezés által kijelölt célokat fordítja le az operatív tervezés szintjére.

HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek