Már 1221 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A névleges igazgató egy vállalaton kívül álló személy, aki mindössze egy "báb", vagyis nem ő a valódi igazgató, nem feladata a cég vezetése. A névleges igazgató többnyire az offshore cégek által alkalmazott eszköz arra, hogy elfedjék a valódi igazgató kilétét. Tehát a névleges igazgató csak papíron válik az adott vállalat vezetőjévé, a döntéseket továbbra is a cég valódi igazgatója hozza a névleges igazgató meghatalmazása által. Arra is van lehetőség, hogy a névleges igazgató írjon alá papírokat, ez azonban plusz költségekkel jár, mivel azokat el kell juttatni a névleges igazgatónak, illetve az csak egy bizonyos díj fejében ír alá.

HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek