Már 1220 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Magyar Könyvvizsgálói Kamara (MKVK) a magyar könyvvizsgálókat tömörítő szervezet, melynek feladata annak biztosítása, hogy a kötelező könyvvizsgálat törvényi kötelezettségét csak a szakmailag képzett könyvvizsgálók végezhessék el. A könyvvizsgálatról és a kamaráról szóló törvény előírja, hogy a könyvvizsgálatot csak a kamara nyilvántartásba vett tagjai végezhetnek. Napjainkban a Magyar Könyvvizsgálói Kamarának több mint 5000 magánszemély és 2000 társaság a regisztrált tagja. Az Európai Uniós csatlakozást követően pedig egyre nagyobb hangsúly kerül a nemzetközi harmonizációra és a hazai könyvvizsgálat színvonalának emelésére. Emellett a kamara feladatai közé tartozik a szakmai képzés támogatása, a különféle útmutatók, standardok és állásfoglalások megfogalmazása.

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara honlapja.
 

HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek