Már 1221 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


[Készlet]?nek nevezzük azokat az eszközöket, amelyek a vállalkozás tevékenységét szolgálják ki közvetve, vagy közvetlenül. A készleteket a vállalkozás rendszerint egy éven belül felhasználja. Fajtái: anyagok, áruk, befejezetlen termelés,  félkész termékek, késztermékek.
A készletgazdálkodás biztosítja a vállalkozás számára, hogy a gazdasági tevékenységéhez szükséges készletek mindig rendelkezésre álljanak a megfelelő mennyiségben, minőségben és összetételben. A készletgazdálkodás tevékenységének nagy részét az anyag- és/vagy az árugazdálkodás teszi ki. A készletgazdálkodás célja, hogy optimális szintre csökkentse a készletek és az eszközlekötés szintjét.

HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek