Már 1221 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
HirdetésFolyósítás esetén az ügyfél köteles a Hirdetményben közzétett feltételek szerint folyósítási díjat fizetni. A folyósítási díj mértéke a hitelkockázat mértékétől függ, a hitelbírálat során kerül megállapításra. A hiteligénylésekor az értékesítő előzetes tájékoztatást ad annak várható mértékéről.
A folyósítási díj a jóváhagyott kölcsönösszegre vetítve kerül felszámításra, a hitel folyósításáig kell egyösszegben megfizetni ingatlanvásárlás célú hitel, vagy [hitelkiváltás]? esetén, [szabadfelhasználású kölcsön]? esetében pedig a kölcsön összegéből kerül levonásra.
Ha a hitelszerződés több részletű folyósításról szól, általában a folyósítási díj minden egyes folyósítás (részfolyósítás) alkalmával felszámításra kerül.

HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek