Már 1221 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Felmondásos betét
Verzió: 4  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2012-07-10 10:15:36
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

[Szerződéses betét] forma, melyben a [bank] a befektető számára [folyószámlát] nyit. A számlán elhelyezett [betét] felett a [számlatulajdonos] vagy [megbízott]ja a szerződésben meghatározott korlátozásokkal rendelkezhet.


[Szerződéses betét]forma, melyben a [bank] a befektető számára [folyószámlá]t nyit. A számlán elhelyezett [betét] felett a [számlatulajdonos] vagy [megbízott]ja a szerződésben meghatározott korlátozásokkal rendelkezhet.


Általában időbeli korlátozások, a változtatási igényt előzetesen kell bejelenteni. A bejelentési határidőt a szerződésben fel kell tüntetni.

A felmondásos betét átmenetet képez a [látraszóló betét] és a [lekötött betét] között mind hozzáférhetőségben, mind [kamat]ozásában.


A felmondásos betét átmenetet képez a [látra szóló betét] és a [lekötött betét] között mind hozzáférhetőségben, mind [kamat]ozásában.


Patikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Pókerpédia Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár póker szabályok, stratégiák online receptek