Már 1220 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Kapcsolódó szolgáltatás, melynek használatával a tulajdonos percnyi pontossággal tudhatja meg a szolgáltatáshoz tartozó számla egyenlegét.

Milyen szolgáltatásokhoz kapcsolódik?

Az egyenleg lekérdezés lehetőségeit az adott számlához tartozó [ÁSZF]? (Általános szerződési feltételek) tartalmazza, esetenként magasabb havi díjért több szolgáltatást nyújtva.

Egyenleg lekérdezést a szerződésben foglalt feltételek mellett indíthatunk személyesen az ügyfélszolgálaton, elektronikusan ATM-ről, vonalas vagy mobiltelefonról, illetve interneten a számlát vagy kártyát kezelő társaság weblapján.
Egyenleg lekérdezés alkalmával a szerződésben foglalt feltételek alapján tudomást szerezhetünk a lekérdezés idején a számlánkon levő felhasználható pénzösszegről, a lekötött pénzösszegekről, a felhasználható illetve felhasznált [hitelkeret]?ünkről, vagy akár az előző tranzakcióinkról is.

HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek