Már 1220 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A kölcsönfelvevő részére ténylegesen nyújtható kölcsön összege az alábbi szempontok együttes vizsgálatával - ügyletlimit - kerül meghatározásra:

    - A kölcsönfelvevő vagyoni helyzetének vizsgálata - ügyféllimit
    - A fedezetként felajánlott ingatlan(ok) értékbecslő által megállapított forgalmi és hitelbiztosítéki érték - fedezeti limit
    - A pótfedezetként felajánlott életbiztosítás visszavásárlási értéke - biztosításfedezeti limit

Bizonyos hitelkonstrukciókban fedezetként vagy pótfedezetként a hiteligénylő nevére életbiztosítást kötnek, vagy már meglévő életbiztosítás kedvezményezettjének a hitelnyújtót jegyzik be a futamidő időtartamára. Ennek a biztosítási összegnek a bankok által az adott ügyletben elvárható, fedezetként elismerhető minimuma a biztosításfedezeti limit.

HirdetésPatikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Mammutmail Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár nagy fájlok küldése online receptek