Már 1221 szócikk közül válogathatsz.

Az Ecopédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gazdasági tudástár. Legyél Te is az Ecopédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Betétszámla
Verzió: 2  
Változtatta: rob3rt
Változtatás dátuma: 2012-07-10 10:14:54
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

[Szerződéses betét] forma, melyben a [bank] a befektető számára [folyószámlát] nyit.
A [lekötött betét]tel ellentétben a [számlatulajdonos] vagy [megbízott]ja a szerződésben foglalt korlátozásokkal hozzáférhet a betéthez.


[Szerződéses betét]forma, melyben a [bank] a befektető számára [folyószámlá]t nyit.
A [lekötött betét]tel ellentétben a [számlatulajdonos] vagy [megbízott]ja a szerződésben foglalt korlátozásokkal hozzáférhet a [betét]hez.


 

A korlátozások általában pénzösszeghez kapcsolódnak, a szerződésben meghatározott összeg erejéig meghatározott mennyiségű [tranzakció] végezhető.

A betétszámla átmenetet képez a [látraszóló betét] és a [lekötött betét] között mind hozzáférhetőségben, mind [kamat]ozásában. 


A betétszámla átmenetet képez a [látra szóló betét] és a [lekötött betét] között mind hozzáférhetőségben, mind [kamat]ozásában. 


Patikapédia Jógapédia Netpédia Biciklopédia Vinopédia Pókerpédia Webfazék
egyészségügyi enciklopédia jóga gyakorlatok, tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár borkulturális tudástár póker szabályok, stratégiák online receptek